Cansel Elçin’den ilk kez komedi filmi: Evlenmeden Olmaz!

Sinema

403127 evlenmeden olmaz

Yakışıklı oyuncu Cansel Elçin, ilk defa bir sinema filminde komedi oynuyor. 10 yıllık oyunculuk kariyerinde ilk kez bir komedi filminde 23 Ekim’de seyirci karşısına çıkacak. ‘Evlenmeden Olmaz isimli filmde başrol oynayan Elçin; Fransa’da hep komedi oynadım; orada bana ‘Sen komedi oyuncususun’ derlerdi. Ağır abi imajımı kırabileceğime inanıyorum. Cansel Elçin denilince kimsenin aklına komedi gelmiyor ama bu filmden sonra gelecektir.

Sabah’ın haberine göre; Cansel Elçin’i bugüne kadar ‘Kırık Kanatlar’, ‘Hatırla Sevgili’ ve ‘Gönülçelen’ gibi dram ağırlıklı projelerde izledik. Gönülçelen benim severek izlediğim dizilerden biriydi. Oynadığı roller ve yakışıklılığıyla ekranların gözdesi olan Elçin, yaklaşık 10 senelik Türkiye kariyerinde ilk kez komedi yönünü göstereceği bir filmle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Elçin, Özge Özberk ile baş rolünü paylaştığı ‘Evlenmeden Olmaz’ adlı romantik komedi filminde; işinde başarılı ama özel hayatında başarısız olan ‘Doktor Yavuz’u canlandırıyor. Üç yıl önce Pınar Apaydın ile evlenen 40 yaşındaki yakışıklı oyuncu, ‘Artık baba olmanın vakti geldi’ diyerek çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı.

İlk kez komedi filmiyle seyirci karşısına çıkacaksınız, heyecanlı mısınız?

431856_622216781141206_542907560_n

Evet, hem de çok. Filmi seyrettim, çok beğendim. Ben Fransa’da reklamlarda, dizilerde ve tiyatroda hep komedi oynuyordum. Tiyatroda özellikle vodville dedikleri tarzda oynardım. Hani adam gelir, karısını basar, gardroba bakar ya; o gardıroptan çıkan adam bendim işte.

Komediye yakınlık nereden geliyor?
Küçükken annem-babam Jerry Lewis filmlerini izlerlerdi. Ben de Jerry Lewis, Peter Sellers, Jim Carrey hayranı olduğum için komediyle büyüdüm. Fransa’da bana ‘Sen komedi oyuncususun’ derlerdi. O anlamda ‘Evlenmeden Olmaz’ yeniden komediye döndüğüm, çok eğlendiğim bir film oldu. Çok özlemişim komediyi.

Ne oldu da komedi oynarken Türkiye’de dram ağırlıklı işlerde yer aldınız?
Aslında beni bilen biliyor. Mesela Tomris Giritlioğlu, ‘Gönülçelen’de bana komedi sahneleri yazıyordu. Ben de onları sonuna kadar oynuyordum. Ama ilk başta nasıl başlarsan öyle gidiyor. ‘Kırık Kanatlar’da, ‘Hatırla Sevgili’de, ‘Gönülçelen’de hep ağır adamları oynuyordum ama komediyi de çok seviyorum. Yeniden komedi yapmak, nefes almak gibi bir şey oldu benim için.

Filmin kısaca konusu şöyle:

cansel-elcin-evlenmeden olmaz

Birbirlerine aşık bir çift olan Zeynep ile Yavuz, ilişkileri daha ciddi bir noktaya taşınırken yollarını ayırmak zorunda kalırlar. Zira Zeynep evlenmeyi isterken Yavuz’un evlilik korkusu daha baskın çıkmıştır. Ancak ilişkileri sona erse de birbirlerini unutamazlar. Zeynep bir gün işi nedeniyle arkadaşlarıyla birlikte Evlenmeden Olmaz adında bir çöpçatanlık bürosuna gider ve Adnan isimli bir çöpçatanla tanışır. Adnan, Zeynep’e eski sevgilisini unutturacak birini bulur ancak yeni sevgili her birinin başına beklenmedik işler açacaktır.

Yasemin Türkmenli‘nin yönetmenliğini yaptığı romantik komedi türündeki filmin baş rollerini Özge Özberk ve Cansel Elçin paylaşıyor.

Bu güzel komedi filmi 23 Ekim Cuma gününden itibaren sinemalarda gösterime girecek.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller internetten, Fragman Youtube.com’dan,  haber Sabah’tan alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir