Ay Yapım’ın iddiası; Türkiye Kara Sevda’ya tutulacak!

TV Programları

NİHAN-KEMAL

Ay yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen’in rol aldığı Kara Sevda izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor!

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği dizi, ilk bölümden itibaren oyuncu kadrosu ve hikayesiyle milyonlara büyüleyici bir aşk serüveni yaşatacak.

 

TAM KADRO KARA SEVDA!

Ekranların sevilen oyuncusu Zerrin Tekindor, dizide şimdiye kadar canlandırdıklarından farklı bir karakterle izleyiciyle buluşacak. Kemal’in (Burak Özçivit) en yakın dostu Leyla karakterine hayat verecek olan oyuncu, gizemli dünyasıyla dikkatleri üzerine çekecek.

Kaan Urgancıoğlu ise hayatı boyunca istediği her şeye kolayca sahip olan, iş dünyasının ve sosyetenin gözde isimlerinden biri olan Emir karakterine hayat verecek.

BURAK NESLİHAN

Zengin oyuncu kadrosuna sahip olan dizide ayrıca; Melisa Aslı Pamuk, Barış Alpaykut, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Burak Sergen,Neşe Baykent, Rüzgar Aksoy, Hazal Filiz Küçükköse, Gökay Müftüoğlu, Çağla Demir ve Metin Coşkun yer alıyor.

neslihan7

Çok yakında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Kara Sevda; iki ayrı dünyaya ait olan iki gencin sırlarla örtülü, mucizevi aşk hikayesini konu alıyor.

1-BURAK ÖZÇİVİT -KEMAL'İN AİLESİ

Fotograf altı (1):Kemal’in (Burak Özçivit) ailesi: anne (Fehime)Zeyno Eracar, baba (Hüseyin) Orhan Güner, kardeşler Rüzgar Aksoy (Tarık) ve (Zeynep) Hazal Filiz Küçükköse

2-NESLİHAN ATAGUL-NİHAN'IN AİLESİ

Fotoğraf altı (2): Nihan’ın (Neslihan Atagül) ailesi: baba (Önder) Kürşat Alnıaçık, anne (Vildan) Neşe Baykent, erkek kardeş (Ozan) Barış Alpaykut

Kara Sevda, Ekim ayı içinde Star Tv ekranlarında olacak. Ay Yapım’ın iddia ettiği gibi, Türkiye Kara Sevda’ya tutulacak mı? Hep birlikte göreceğiz.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir