Maral yeni oyuncuları ile 1 Ekim Perşembe akşamı başlıyor!

TV Programları

maral-en-güzel

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin baş rolü paylaştıkları “Maral En Güzel Hikayem” yeni sezon 13. bölümü 1 Ekim Perşembe akşamı Tv8 ekranlarında olacak.

Yeni sezonda kadrosuna 2 yeni oyuncu ekledi. Bir de kayıp var. Geçtiğimiz Haziran ayında final yapan Medcezir oyuncuları kendilerine bir başka dizide yer buluyorlar. Mira’nın babası olan Faruk Beylice, Murat Aygen de Maral dizisinin kadrosuna ‘Hakan’ karakterini canlandırmak üzere katıldı. Arka Sokaklar dizisinden Genç Komiser Onur Yalçın karakterini canlandıran Can Nergis de Maral’a kadrosuna katıldı.

Yapımcılığını TV8 İç Yapımlar’ın üstlendiği dizinin kadrosunda bir de kayıp var. Oytun karakterini oynayan Halis Beyin oğlu, Fırat Altınmeşe diziden ayrıldı. Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Gümeç Alpay, Bilge Önal, İpek Bilgin, Rıza Akın, Murat Aygen ve Can Nergis yeni kadroyu oluşturuyor.

 

MURAT aygen

Can-Nergis

Maral’ın yeni sezon teaser fragmanı da yayınlandı. Çok ilginçtir ki, Maral nikah masasına oturuyor. Ama kime evet dediğini göremiyoruz.

Ekran AlıntısıMARAL13.2

Sarp ile evleniyorlar desek, sevdiği adam Sarp bir hurda araba çöplüğünde kan revan içinde baygın yatıyor. Onu biri bulup kaldırmaya çalışıyor.

Ekran AlıntısıMARAL13.1

Maral En Güzel Hikayem yeni sezon, yeni bölümlerinde heyecan fırtınası devam edecek. Geçen sezon başında 28 Bölüm olarak planlanmıştı. Geçen sezon 12 bölümü oynadı. Şimdi de 13 bölümden başlıyor. 16 Bölüm daha devam edecek. Şayet reytingleri güzel giderse devamı çekilecektir. Ancak Perşembe akşamları sevilen dizler bir araya geldi. Kösem Sultan da 1 Ekim Perşembe akşamı başlıyor. Kanal D’nin yıllardır Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamları yayınlarını sürdürüyor. İzleyici ikilem içinde kalacaktır.

Hazal Kaya sevenleri Maral’ı yalnız bırakmazlar umarım.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Tıkla Maral 13.Bölüm fragmanını seyret:

 

 

https://youtu.be/AghwkVztZyY

https://www.youtube.com/watch?v=RcCK-yH0e7w&feature=youtu.be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir