Çağatay Ulusoy, yeni dizi için Ay Yapım’la anlaşmış!

TV Programları

CM9zA-VUEAAnnqq

Çağatay Ulusoy Ay Yapım‘ın Medcezir dizisi final yapmasından sonra kısa bir Marmaris tatili yapmış, bayram sonrası da ikinci sinema filmi olan Delibal’ın çekimlerine başlamıştı. Delibal‘da bir bateristin hayatını canlandıran baterist Barış, bu rolü Leyla Lydia Tuğutlu ile oynamıştır. Bu rol için saçlarını uzatmış, sakal bırakmış imajını değiştirmiş ve 7-8 kilo vermiştir. Aynı üniversitede iki öğrenci olan Barış ile Füsun masalsı bir aşkın hikayesini dizide canlandırmışlardır.

Eylül başı filmin bitmesi ile soluğu Amerika’da Los Angeles’ta almıştır. Uçankuş’un haberine göre Amerika’ya gitmeden önce yeni sezon dizisi için Ay Yapım – Kerem Çatay ile anlaştığı ortaya çıktı. Yeni sezonda Beren Saat’in Kösem Sultan dizisinde oynayacağı, hatta anlaştığı yazıldı-çizildi. Ben daha önceki blog yazılarımda Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’ın, Çağatay Ulusoy’u Tims Production’a kaptırmayacağını yazmıştım. Öyle de olmuş, Çağatay dizi anlaşması için Ay Yapımla prensip anlaşmasına varmış, gönlü rahat Los Angeles yolunu tutmuş. Şu sıralarda dizinin senaryo çalışmaları yapılıyormuş. Konusu ve ismi hakkında herhangi bir açıklama yok.

Ulusoy, Los Angeles’ta biraz tatil ve Workshop’larda oyunculuk eğitimi alıyor, biraz da İngilizcesini geliştiriyormuş.

CO2T8eHWIAAC1GP

Delibal filmi 13 Kasım’da vizyona çıkacak olan Çağatay, vizyon öncesi yurda dönecektir. Hem filmin tanıtım gala gecelerine katılacak, hem de yeni dizi çalışmalarına hızla başlayacaktır.

Yeni dizisinde hangi oyuncu ile oynayacağını, adını ve konusunu ilerleyen günlerde öğreneceğiz. Ben bu defa Çağatay’ın romantik komedi türünde bir dizide oynamasının uygun olacağını düşünüyorum.

Ne diyelim başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un üçüncü dizisinin reytinginin bol ve vizyona girecek Delibal filminin de iyi gişe yapmasını dilerim.

Ayrıca yarın 23 Eylül, Çağatay Ulusoy’un doğum günü. Sevenleri bu gece 23 Eylül‘e girişte saat:00.00 dan itibaren twitterda TT yapacaklarmış. Ben de Çağatay’a nice mutlu yıllar ve başarılı bir gelecek dilerim.

cats CU 23 Eylül

Çağatay Ulusoy: 23 Eylül doğdu, büyüdü, seçildi, AFK-Emir, Medcezir- Yaman, Anadolu Kartalları- Üsteğmen Ahmet Onur, Delibal-Barış @cagatayulusoyy

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir