Hazal Kaya’nın sinema filmi “Kırık Kalpleri Bankası” çekimleri sona erdi ve sevgilisi ile ayrı düştü!

Sinema

hazal_kaya

Hazal Kaya’nın baş rolünü Haluk Bilginer, Zerrin Tekidor, Ahmet Mümtaz Taylan ve Taner Ölmez ile paylaştığı “Kırık Kalpleri Bankası” isimli filmin çekimleri sona erdi.

Ay Yapım adına Onur Ünlü!nün çektiği film geçtiğimiz Temmuz ayı sonunda başlamıştı. Yoğun bir set çalışması sonunda film nihayet sona ermiş, çekimler tamamlanmıştır.

Ve sevgilisi Ali Atay ile ayrı düştü!

Ünlü oyuncumuz Hazal Kaya, yoğun geçen çekimler nedeniyle sevgilisi Ali Atay’la görüşememiştir. Kaya, sevgilisine bir süre daha hasret kalacak. Çünkü bu defa Ali Atay, “Gaza Gelen Adam” isimli filmin çekimlerine başladı. Atay, filmde Salih Kalyon’la baş rolü paylaşıyor.

 

images ALİ ATAY

Sevenlerinin merakla beklediği “Kırık Kalpler Bankası” filminin konusu komedi -dram türünde. Yapımda Shakespeare’nin ünlü eseri Romeo ve Juliet’e dayanan bir hikayesini anlatılıyor. İstanbul’da geçen konuda, olmayacak bir hayalin peşinden koşan üç kahramanın trajik öyküsü temel alınmıştır.

10296836_1030292107027593_1663689095_n

Filmin vizyon tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmamıştır. Şu sıralarda montaj çalışmaları yapılacaktır. Film hazır olunca, tanıtım fragmanı internete düşecektir.

Tahminimce Hazal Kaya’nın Kırık Kalpler Bankası filmini Kasım ortalarında sinemalarda göreceğiz.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Sivridilli.com’un haberi. Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir