Paramparça yeni sezonda Pazartesi reytinglerini de parçaladı!

TV Programları

paramparca-32_-bolum

Star Tv’de yeni sezonuna başlayan “Paramparça” dizisi Pazartesi reytinglerini de paramparça etti. Star Tv’nin Paramparça, Atv’nin Kırgın Çiçekler ve Kanal D’nin Güneşin Kızları üç dizi reytingleri parçalayarak paylaştılar.

Dizi:                         Total %’si     AB %’si

__________      _______     _______

Paramparça            5,68             6,69

Kırgın Çiçekler       7,93             5,57

Güneşin Kızları     4,81              5,91

Gecen sezona damga vuran Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın baş rolleri paylaştığı Parampara, AB’de birinci sırada, Total’de birinciliği yaz dizisi Kırgın Çiçekler’e kaptırmıştır.

Yeni sezonda kadroya dahil olan Barış Falay’a diziyi güç katmıştır. Barış Falay bildiğiniz gibi iki sezondur Medcezir dizisinde Avukat Selim Serez karakterini canlandırıyordu. Harun karakteri olarak diziye yeni katıldı. Ben burada bir satır başı yaparak şu hususu vurgulamak istiyorum. Medcezir’de izlediğimiz Barış Falay’ın hayat verdiği Avukat Selim Serez karakteri, son derce iyi insan, dürüst avukat, munis bir baba idi. Bu yönü ile izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Henüz Medcezir’in erken ani finalini hazmedemeyen izleyici, Barış Falay’ı Paramparça’da kötü adam karakteri “Harun” görünce şaşıracak. Ben kendi adıma öyle oldum, henüz daha yüzünü unutmadığımız Selim Serez’i kötü adam olarak kabullenebilecek miyiz? Aynı imaj ile karşımızda gördük. Yeni bir dizide rol almak için, hiç olmazsa bir sezon geçmeliydi (Barış Falay’a haksızlık etmeyelim, ne de olsa ekmek parası, sanatını icra ediyor.)

Ekran Alıntısıpç32.5

Gelelim Paramparça’da 32.bölümünde olanlara:

Geçen sezon finalinde, Cihan’ın arabasında bomba patlamış, Hazal’ın tekerlekli arabası freni boşalarak Hazal denize düşmüş, Ozan bir komploya maruz kalmış, üzerinde esrar çıkmış ve tutuklanmıştır. Eve dönene Dilara, Gülseren’i köşkte kocası Cihan ile el ele görünce çıldırmıştır.

Bütün bu kara bulutlar ailenin ve de Cihan’ın üstüne ardı ardına gelir. Yapan kim, neden yapıyorlar sorularına cevap arandı. Babası Rahmi Bey yurt dışı alacakları mı yaptı? Yoksa karısı Dilara’nın eski sevgilisi Memduh mu yaptırdı?

paramparca-32.bolum-izle-2

Hazal, Gülseren ve de babası Cihan’ın uğraşıları ile denizden çıkartıldı, boğulmaktan ölümden döndü. Ozan da hapisten kurtuldu. Ama köşkte Dilara Gülseren’i kuması gibi görmesiyle yapmayacağı kötülükleri yapacaktır. Dilara Gülseren’ın köşkten gitmesini ister, Cihan sevdiği kadını tehlikeye atmak istemez, her şeye rağmen kalmasını kalmasını ister.

paramparca-yeni-sezon-32-bolum

Diğer taraftan Özkan vurulmuştur. Hastanede yatmaktadır. Özkan’ı Almanya’dan gelen çocuğunu doğuran karısının babası vurmuştur. Keriman kardeşi Özkan’ın derdi ile uğraşır. Hastane borcu yüzünden başı derttedir.

Ekran Alıntısıpç32.6

Keriman yalıya gider, Hazal’a babasının vurulduğunu söyleyecektir. Gülseren’in köşke kapak attığını görünce, ortalığı karıştırır. Amacının zaten bu olduğunu söyler.

5-2 keriman

Cansu da bu konuşmaları duyar, zaten karışık olan kafası iyice karışır Cansu hepiniz yalan söylüyorsunuz diyerek oturur ağlar.

Ekran Alıntısıpç32.1

Cihan babası Rahmi Beyin borçları yüzünden başı derttedir, 600 bin dolar borcunu ödemeye kabul eder. Oğlu Ozan ise annesi Dilara ya mı, babası Cihan’a mı inanacaktır karar veremez.

Ekran Alıntısıpç32.3

Hazal ise başka bir problemdir, her iki annesine de ikili oynar. Sakatlığının tek sebebi olarak Cansu’yu suçlar.

Ekran Alıntısıpç32.7

Sizin anlayacağınız köşkte işler karışık, Cihan Beyin de kafası dağınık. Daha yurt dışından gelen Memduh’un amacı ne anlayamadık. Cihan Beyin başına ne çoraplar örecek hep birlikte göreceğiz.

7412_paramparca_dizisi_32_bolu

Paramparça da her şey paramparça, nasıl toparlanacak bilemiyorum.

Pazartesi reytinglerinde parçalanan reytingleri bu üç diziden hangi dizi toparlacak, ilerleyen haftalarda görecegiz.

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller internetten ve diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir