Kiralık Aşk / Defne & Ömer aşkının gizemi reytingleri tavan yaptırıyor!

TV Programları

 

cats kiralık aşk 12

Star Tv’nin yazlık dizisi Kiralık Aşk 12.Bölümü ekranlara geldi. Defne & Ömer aşkının gizemi reytingleri tavan yaptırıyor ve zirvedeki yerini koruyor. Total’de aldığı 11,21 reyting yüzdesi ve 36,93 Share yüzdesi almıştır. Böylece bu güne kadarki en yüksek reytingi almış oldu. AB grubunda da 9,11 – 32,52 reyting yüzdesi aldı.

Defne Ömer Beyin kendisine olan ilgisi ve aşkını inanamamaktadır. O da aşk sarhoşudur. Ömer Bey ile karşılaştıkça eli ayağı ve de sesi titrer. Ömer Bey de, aşkının peşinden koşan liseli öğrenciler gibidir.

Kiralık Aşk’ta Barış Arduç (Ömer) ile Elçin Sangu (Defne) çok güzel, uyumlu bir ikili oluşturdular. Elçin Sangu sarışın duru bir güzelliği var. Barış Arduç yakışıklı yağız bir delikanlı olarak genç kızlarımızın gözdesi oldu. Bu ikili diziyi seyredilir kılıyor. Dizinin romantik olduğu kadar, komedi yönü de unutmamak lazım.

Gelelim 12.bölümde olanlara:

Yasemin işten atılması en çok Koray’ı, sonra da Neriman Hanımı sevindirdi. Koray ertesi sabah karşılaştığı Defne’den haberi alır almaz, neredeyse zil takıp oynar. Hemen haberi Neriman Hanıma ulaştırır. Keyiften telefonda konuşuyor olsalar bile, karşılıklı oynarlar.

Ekran AlıntısıKA12.1

Yasemin üzüntüden eve kapanır, onu teselli etmek şoförüne düşer. Neriman Hanımdan gelen telefon onu çılgına döndürür. Telefonda ağzını bozar, Neriman Hanıma saçını başını yolarım der.

Ömer Bey, Defne ile yemeğe çıkmak için mesaj atar ama bir türlü çıkamazlar. Sinan da peşlerine takılır. Defne de bu defa Sinan Beyin sekreteri olarak yemeğe gelir.

Sinan Bey, Yasemin’in işten atıldığını öğrenince konuşmak için işe çağırır. Tekrar iş yerine gelmesiyle bu defa Koray alt üst olur. Kirpi gibi oklarını çıkartarak üzerine yürür.

Ekran AlıntısıKA12.2

Defne, kendisi yüzünden Yasemin Hanımın işten çıkartılmasını, Ömer ve Sinan Bey ile konuşur. Vicdanın rahat olmadığı söyler. Ömer idari bir karar aldık de ve geçiştirir.

Ekran AlıntısıKA12.3

Ömer Defne ile yalnız kalmak ister, Sinan’ı gönderir. Ömer, Defne’nin saçlarını okşayarak baş başa kalmak için yarınki geziyi araba ile gitmeyi, yolda konuşmayı teklif eder. Defne, peki olur diyerek sıkılarak kabul eder.

Ekran AlıntısıKA12.4

Neriman Hanım,  paşa babasını çaya çağırır. Defne’yi de akşam beşte köşkte olmasını ister.

Yasemin, Sinan ve Ömer Beyle konuşur, bir daha olmayacak diye özür diler. Yasemin, iş konusunda daha hassas olacağını söz verir. Ömer de ayrıca Defne’den özür dilemesini ister. Bu şartlarla tekrar işine döner.

Ekran AlıntısıKA12.5

Defne  toplantıya çağrılır. Yasemin Defne’den özür dileyecektir. Defne gelir gelmez, tersi olur. Defne o gün ben size öyle davrandığım için çok özür dilerim deyiverir. Bu davranışını Ömer ters bakar.

Ekran AlıntısıKA12.6

Yasemin de ben haksızdım der ve Defne’den özür diler. Bu defa Yasemin’in bu özrü Defne’yi şaşırtır. Ömer aramıza tekrar hoş geldin Yasemin.

Ekran AlıntısıKA12.7

Hulusi Bey çaya gelir. Neriman baba Hulusi Beyi karşılar, çay sofrasına oturtur.

Ekran AlıntısıKA12.8A

Defne Sinan Beyden izin alır, tam asansörde Ömer ile binerken Koray da biner. Koray konuştukça, Ömer de Defne’yi sıkıştırır.

Ekran AlıntısıKA12.8

Ömer Defne’yi evine bırakmak ister. Defne başka bir işi olduğunu söyler. Defne’yi Ömer’in amcası Necmi arabası ile eve götürür. Yolda durup Ömer’in aile sırlarını, geçmişini uzunca anlatır.

Defne, Hulusi Beyle tanışır. Oturur konuşurlar. Defne dobraca torununuzu olduğunu şimdi mi hatırladınız diye eleştirir. Bu eleştiriler Hulusi Beyin hoşuna gider. Çayları Defne yapar.

Ekran AlıntısıKA12.9

Defne anneannesi ile evde konuşurlar. Eve gelen Ömer Beyi anlatır. Anneanne torunun aşık olduğunu anlar.

Necmi Beyin organize ettiği motivasyon gezisine giderken, Necmi Bey arabasını kızları alır. Ömer de Defne’yi konuştukları gibi alırken, Sinan gelir ve asistanı Defne’yi kendi arasına alır götürür. Ömer tek başına arabada kalır.

Yasemin de özel şoförü ile gider. Zoraki de olsa onların da aralarında bir yakınlık doğar.

Otelde, Sinan ile Ömer haricinde herkes ikişer kişilik odalarda kalacaktır, eşlemeler yapılır, odalar verilir. Defne Derya ile birlikte kalacaktır.

Ekran AlıntısıKA12.10

Koray ile Neriman Hanım bu geziye katılmazlar. Evde baş başa yemek yer, dedikodu yaparlar. Son anda Neriman Hanım bir şeylerden şüphelenir, apar topar otele gitmeye karar verir.

Defne, Ömer’in odasına son anda Sinan Beyin arabasına ayıp olmasın diye bindiğini anlatmak için gelir.

Ekran AlıntısıKA12.11

Defne, yalnız kalamadık deyince, Ömer şimdi yalnızız der. Ömer, dayanılmaz bir arzu ile Defne’yi öpmek ister, göz göze gelirler ve 12.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıSON

Kiralık Aşk… Ömer & Defne aşkı artık gerçeğe dönüştü.  Bu aşkın sonu nereye varacağı merakı, diziyi izlenir kılıyor. Bu nedenle de reytingleri tavan yapıyor. Bu dizi Star Tv’de sezon dizisi olarak yayınına devam edecektir.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir