Maral En Güzel Hikayem / 7 Eylül çekimler, 1 Ekim yayın başlıyor!

TV Programları

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Hazal Kaya‘nın sevilen dizisi ‘Maral En Güzel Hikayem‘ın şu günlerde ne zaman başlayacağı bütün izleyenlerinin merak ettiği konu.

Raninitv’nin haberine göre, yeni sezon set başı tarihi 7 Eylül 2015 olarak açıklandı. Çekimler normal giderse kaldığı 13.bölüm zamanında yetiştirilebilirse, 1 Ekim Perşembe akşamı hikaye kaldığı yerden Tv8 ekranlarında devam edecek.

6583a73f-6955-4089-a251-391f3c182bc9

Baş rollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli‘nin oynadığı dizide, Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Bilge Önal, Gömeç Alpay ve Rıza Akın gibi isimler yer alıyor. “Maral En Güzel Hikayem” yeni sezonunda yönetmen Deniz Kolaş’ın ayrılması ile Bahadır İnce yönetmen koltuğuna oturmuştur. Senaryosunu da Gökhan Horzum ve ekibi kaleme alıyor. Yeni sezonda hikayede ciddi değişiklikler olacağı söyleniyor. Maral’ın, Luna içine tıkılan ve yarı sitkom havasında geçen dünyasında da büyük değişiklikler olacakmış.

Sezon öncesi oyuncu kadrosunda da değişikliler yaşandı ve Sarp’ın kardeşi Halis Beyin oğlu, Oytun karakterini can veren Fırat Altunmeşe diziden ayrıldı. 25 Ağustos 2015 tarihinde Fırat Altunmeşe twitter sayfasından attığı twitte şöyle yazmış: “Arkadaşlar yeni sezonda maralda yokum. Bende yeni öğrendim, olur böyle şeyler. Ekibime başarılar diliyorum, kalanları da öpüyorum.”

11058630 fırat altunmeşe

Maral’da renkli siması, düzgün fiziği ile Fırat Altunmeşe dizide sevilen bir oyuncuydu, sebebini bilmiyoruz ama, keşke ayrılmasaydı. Diziye yeni bölümlerde, farklı yeni karakterler de ilave olbilir.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Şayet bir değişiklik olmaz ise, 1 Ekim Perşembe akşamı başlayacak yeni bölümde Maral kaldığı yerden hikayesine devam edcektir. Maral ile Sarp’ın aşkları Luna dışına taşacak, heyecanlı anlar yaşayacağız.

maral sarp - maral

Maral En Güzel hikayem, tamamı 28 bölüm planlanmıştı. Geçen sezon 12 bölüm Tv8 ekranlarına gelmişti. Bu sezon 16 bölüm çekilecek ve oynaycak. 2016 Şubat ayından itibaren dizinin reytinglerine göre devamı gelecektir.

Tüm Maral ekibine yeni sezonda başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir