Çağatay Ulusoy, Beyaz Show’un açılış programına mutlaka katılmalı!

TV Programları

cats beyaz show

Beyaz Show, Kanal D’de 2015-2016 sezonunun  açılış programını tahminen 6 Kasım 2015 Cuma akşamı yapılacaktır.

Beyaz’ın da takdir ettiği, her zaman övgü ile bahsettiği Çağatay Ulusoy‘u büyük bir sürprizle ilk açılış programına davet etmesine ne dersiniz?

Çağatay Ulusoy Beyaz Show’un, geçen 5 Hazirandaki sezon final programına davet etmiş, Ulusoy İtalya’da olduğu gerekçesi ile katılamamıştı. Bu nedenle Beyazit Öztürk‘e borçludur. O gece Medcezir’in diğer baş rol oyuncuları katılmış Çağatay Ulusoy sadece görüntülü bir mesaj göndermişti.

Çağatay Ulusoy ilk Best Model seçildiği zaman 5 Kasım 2010 yılında Beyaz Show’a katılmış, canlı yayında Beyaz’ın konuğu olmuştur.

 

beyaz show 5 kasım 2010

Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisinin birinci sezonundan sonra ilk sinema filmi olan Anadolu Kartalları filmini çevirmiştir. Film Türk Hava Kuvvetlerinin 100.yılı şerefine çekilmiş, 29 Ekim 2011 tarihinde gösterime girmişti. O filmde Çağatay Ulusoy, Engin Alatan Düzyatan ve Özge Özprinçi ile oynamıştı. Filmin vizyona girmesinden sonra 4 Kasım 2011 Cuma akşamı film ekibi ile canlı yayına çıkmışlar, çok keyifli bir program yapmışlardı.

ebeyaz show 4 kasım 2011

Geçen Haziran ayında Medcezir’in final yapacak olması nedeniyle Çağatay Ulusoy ekipteki Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü ile yapılan davete mazereti nedeniyle katılamamıştı. Başta Çağatay Ulusoy’un fanları ve sevenleri çok üzülmüş, sosyal medyada katılmayışı çok konuşulmuştu.

5572b9048685761b3825ce10

 

Şimdi Çağatay Ulusoy 2.sinema filmi Delibal‘ın çekimlerini bitirdi. 13 Kasım’da da vizyona gireceği söyleniyor. Bu açılış gecesine baş rol oynadığı Leyla Lydia Tuğutlu ile katılması gerekir. Bu katılım hem sevenlerini memnun edecek, hem de Beyaz Show için süper bir açılış programı olacaktır. Ayrıca yeni filmi Delibal’ın reklamını yapmış olacaklardır.

2

Ben Beyazit Öztük’ten, Çağatay Ulusoy’un sevenleri adına ilk programına davet etmesini ve Çağatay’ın da bu daveti katılmasını rica ediyorum.

Olur mu? Olur, hem de Bal gibi olur.  Benden söylemesi, aslında Beyaz’ın da bu daveti planladığını zannediyor, bütün izleyicileri adına sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şu günlerde Beyaz Show’a katılacakların program sıralaması yapılacakmış. Beyazit Öztürk, Çağatay Ulusoy’a bir öncelik verir mi dersiniz?

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

1 thoughts on “Çağatay Ulusoy, Beyaz Show’un açılış programına mutlaka katılmalı!

  1. Cagatay Ulusoy actorul complet.Un actor genial.Exceptional prin talent , frumusete, interpretare si priza la public.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir