Çağatay Ulusoy’un Delibal’da yeni imajı dikkati çekiyor!

Sinema

CM9zA-VUEAAnnqq

Çağatay Ulusoy Medcezir’in final yapmasından 45 gün sonra 2.sinema filminin çekimlerine başlamıştır. Bu film için iddialı bir şekilde hazırlanmış, olukça fazla kilo vermiş, “Delibal” sinema filmindeki yeni imajı ile dikkatleri çekmiştir.

Medcezir’deki Yaman karakteri görüntüsünden bir hayli farklı bir imaj ile ortaya çıkmıştır.  Öncelikle sakal bırakıp, bıyıklarını ve saçlarını uzatmıştır. Bıyık ve sakal Çağatay’ın yüzüne daha erkeksi sert bir çehre kazandırmıştır. Yakıştı mı diye sorarsanız, bana göre yakıştı.

 

CM94pjRWwAQ4zXy

Üniversite öğrencisi olarak, bir müzik grubunda bateristi canlandıran Çağatay Ulusoy, Barış karakteri ile her rolün adamı olabileceğini göstermiştir. Kollarına, el parmak üstlerine ve vücudunun değişik yerleri yapılan geometrik dövmeleri ile dikkatleri de çekiyor. Barış dövmeleri ile herkesten farklı biraz deli-dolu asi bir genç olduğunu gösteriyor. Zaten filmin adı da bu nedenle “DELİBAL” değil mi? Barış hayata bakış açısı farklı, o bir müzik tutkunu… Trampete elindeki bagetlerle her vurduğunda içindeki çığlığı, hayata isyanını haykırıyor. O Füsun’a olan tutkulu aşkını dile getiriyor. Barış çok farklı bir genç, seviyor ve seviliyor.

Çağatay Ulusoy’un dövmeleri gerçek dövme olmayıp, bu film için vücudunun farklı yerlerine 11 dövme yaptırmış, film bitiminde sileceğini tahmin ediyorum. Gerçek dövme deri altına yapılır, yıllarca çıkmaz.

İlk defa saçlarını uzatmış, mini at kuyruğu bağladığını gördük. Bu haliyle de farklı olmuş. Yakışmış da… Alttaki resimde sevgilisi Füsun’a kantinden aldığı içeceği ikram ediyor.

CM_9JTwWsAAE9cE

Çağatay Ulusoy son haliyle 7,5 kilo vermiş hayli zayıflamıştır. Tabiri yerinde ise, “Dal gibi” olmuştur.

CMxtGBFW8AA0SEy

Delibal, sıra dışı bir film. Şu günlerde hızla çekimler devam ediyor. Ay sonunda bitmiş olacak.

Şayet haber doğru ise 13 Kasım Cuma günü vizyona gireceği, sinemalarda gösterimlere başlayacağı söyleniyor.

Ay Yapım‘ın yapımcılığı üstlendiği Delibal’ın yönetmenliğini Ali Bilgin yapıyor. Filmin senaryosunu da Yıldırım Türker kaleme almıştır.

Çağatay Ulusoy Delibal’da gene aynı üniversitede öğrenci olan, Barış’ın sevgilisi Füsun karakterini Leyla Lydia Tuğutlu canlandırmıştır. Tuğutlu daha önce ‘Karadayı’ dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kız kardeşi ‘Songül Kara’ karakterini canlandırmıştır. Leyla Lydia Tuğutlu eski 2008 Türkiye Güzeli’mizdir.

Filmde başka hangi oyuncularımızın rol aldığını açıklanmadığı için bilemiyoruz. Film bittikten sonra tanıtım fragmanlarında göreceğiz.

DELİBAL sinema filmi oldukça ses getirecek, sıra dışı bir film olacağını, kapalı gişe oynayacağını tahmin ediyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Çağatay Ulusoy resmi twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir