Atv’nin yeni dizisi “Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz”, Kurtlar Vadisi’ne güçlü rakip mi?

TV Programları

Ekran Alıntısıatv.5

Kurtlar Vadisi’nin kardeşi Necati Şaşmaz’a bırakıp Pana Film ortaklığından ayrılan abi Raci Şaşmaz, ‘Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’la sektöre dönüş yaptı. Bu da demektir ki, Kanal D’deki “Kurtlar Vadisi Pusu”ya ciddi rakip olacaktır. Raci Şaşmaz hem diziyi, hem de Pana Film’i kardeşi Necati Şaşmaz’a bırakmıştır.

Bilindiği gibi Kurtlar Vadisi 15 Ocak 2003 yılında Osman Sınav ile Show Tv’de “Bu bir mafya dizisidir” sloganı ile başlamıştı. İlk bölümlerinde Oktay Kaynarca “Çakır” karakteri ile çok tutulmuştur.

Şimdi gene Oktay Kaynarca ile ATV’de mafya babası “Hızır Çakırbeyli” rolü ile ile ekranlara geliyor. Atv ekranlarında ilk fragmanları dönmeye başladı ve oldukça etkileyici bir tanıtım olmuş.

 

Ekran Alıntısıatv.4

Deniz Çakır’ın ‘Hızır’ın eşini oynadığı mafya ve aşk dizisinin yönetmen koltuğunda da ‘Kurtlar Vadisi Pusu’yu üç sezon çeken Onur Tan var. ‘Kurtlar Vadisi’nde olduğu gibi ‘Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ın senaryosunu Raci Şaşmaz’la birlikte sezon başında Necati Şaşmaz’la yollarını ayıran ‘Vadi’nin eski senaristi Bahadır Özdener yazacak.
Yapımcı : Raci Şaşmaz
Yönetmen : Onur Tan
Seneryo : Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener
Oyuncular : Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhan, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Yüksel Arıcı, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, İncinur Daşdemir, Benian Dönmez, Bahattin Doğan, Oktay Gürsoy, Galip Erdal, Selen Korkutan, Sevcan Yaşar,Demet Sevim,Ece Hakim, Can Bartu, Buminhan Dedecan, Yasemin Sakallıoğlu
Hızır Çakırbeyli (Okatay Kaynarca)               Karısı Meryem (Deniz çakır):
Ekran Alıntısıatv.2 Ekran Alıntısıatv.3
Hızır’ın kızı                                                         ve oğlu:
Ekran Alıntısıatv.7 Ekran Alıntısıatv.8
MÜZİK : Kalan Müzik
Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan dizide Oktay Kaynarca, ‘Hızır’ adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Kalabalık bir ailenin reisi olan Hızır’ın eşi Meryem’i de Deniz Çakır oynuyor. Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ın senaryosu ve hareketli kurgusuyla Eylül ayında izleyicileri Atv ekranına bağlayacak.
Dizinin konusu; Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Bunu kimse konuşmaz, dillendirmez ama işlediği cürümlerin kefareti olarak hayırsever bir insana dönüşür.
Hepsinin güdüsünde zenginden alıp fakire vermek vardır.Şaşmaz kardeşleri iki ayrı kanalda karşı karşıya getiren bu iki diziden hangisi tutulacak. Bunu izleyici karar verecek!
Kanal D : “Kurtlar Vadisi Pusu – Necati Şaşmaz”
ATV       : “Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olamaz – Oktay Kaynarca”
Atv’nin “Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz”, Kurtlar Vadisi’ne güçlü rakip mi? Yeni sezonda söz konusu rekabeti hep birlikte izleyip göreceğiz.
Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Kaynak haber Milliyet.com’dan alınmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=oGVSjJKEZ7o

https://www.youtube.com/watch?v=n_oIRL4d8hw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir