Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’den Sırılsıklam bir aşk hikayesi “Kara Sevda”.

TV Programları

kara sevda-3

Baş rollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı sırılsıklam bir aşk hikayesini anlatan “Kara Sevda” Star Tv ekranlarında olacak.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği ve yeni sezonda Star TV’de ekrana gelecek Kara Sevda’nın tanıtımı geçtiğimiz gün yayınlandı. Çekimlerine İstanbul’da başlanılan dizinin yeni tanıtımı için kamera karşısına geçen Özçivit ve Atagül’ün romantik sahnelerdeki uyumu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ekranların şimdiden yeni gözde çifti olan ikilinin su altı ve yağmur sahneleri hayranlarından büyük beğeni topladı.

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak Kara Sevda; birbirine çok yakın ama bir o kadar uzak iki dünyaya ait olan iki gencin mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

Dizide; Burak Özçivit ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi olan Kemal’e, Neslihan Atagül ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz mesafeli olan Nihan karakterine hayat verecek.

Ay Yapım’ın başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı yeni projesi “Kara Sevda”’dan aşk kokan ilk kareler !!! 

karasevda-1

kara sevda-2

kara sevda-4

Senaryosunu Özlem Yılmaz ve Anıl Eke’nin yazdığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği Kara Sevda yeni sezonda Star TV’de ekrana gelecek.

 

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Haber ve görseller Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir