Kiralık Aşk / Defne Ömer’e olan gizli aşkını kaldıramaz, istifa etmek ister!

TV Programları

cats kiralık aşk

Star Tv’nin en çok izlenen yaz dizisi Kiralık Aşk, reytinglerin en tepesinde yayınına devam ediyor. Dün akşam da 8.bölümünde, Total’de 9.43, AB’de 8.57 oldukça yüksek reytinglerle izleyicini ekran başına çiviledi.

Geçen bölüm sonunda Ömer Defne’nin evine gelmişti. Defne Ömer’e istifa etmek istediğini söyler. Ömer şaşkın bakışlarla istifasını kabul eder, yarın şirkete gel istifanı ver der ve gider. Dili bu lafları söylese de gözleri farklı duyguları ifade etmektedir. Defne arkasından iki gözük iki çeşme ağlar.

Ömer evinde, panodaki Defne’nin notlarını panodan söküp atar ama, Defne’nin görüntüsünü kalbinden söküp atamaz.

İtalya’dan dönen Yasemin kızlara hediyeler alır, Ömer’e sana hediyeler aldım deyince, Ömer lafı gediğine koyar. Bu sefer kendin mi seçtin? Defne’nin Aşk ve Gurur kitabını bildiğini ima eder ama, Yasemin anlamaz.

Ekran AlıntısıKA8.1

Defne istifa dilekçesi ile şirkete gelir, ama bir türlü veremez. Ömer Bey hep meşguldür. Ve nihayet dilekçeyi sunar, bu defa Ömer 15 gün ihbar süresi olduğu bahseder ve 15 gün daha devam etmesini ister.

Ekran AlıntısıKA8.13

Neriman Hanım Ömer’den haber alamaz. Defne’ye de ulaşamaz. Çünkü Defne telefonlarını açmaz.

Ekran AlıntısıKA8.3

Neriman Hanım kadınsı hisleri ile Ömer ve Defne’nin birbirlerini aşık olduklarını anlar. Kocası Necmi aynı fikirde değildir.

Ekran AlıntısıKA8.4

Ömer Defne’nin istifasını kafasına taktığı için, oldukça agrasiftir. Sinan ile tartışır. Sinan işlerin ters gittiğini anlar, Defne’yi de sakinleştirmek ona düşer.

Sinan Ömer ile konuşur, niye istifa etmesini izin veriyorsun, niye kal demiyorsun diyerek sıkıştırır. Ömer’in erkeklik gururu aşkının önüne geçmiştir. Sinan’a ser verip, sır vermez.

Ekran AlıntısıKA8.5

Neriman Hanım bu defa Sinan’dan olanları öğrenmek ister. Sinan da Defne ile Ömer’in arasın kara kedi girmesini anlam verememektedir.

Ekran AlıntısıKA8.6

Yasemin Ömer’i elde tutmak için büyük çaba harcar, onunla evlenme hayallerini kurar, kendi kendine gelin güvey olur. Defne’yi ezmek için elinden geleni yapar.

Neriman “Kuruş” dediği Koray’ı çağırır, ondan yardım alacaktır. Koray’a yemek ısmarlar, gereken gazı verir, Ömer’i takip etmesini ister.

Koray ile Sinan, Ömer’in odana birlikte girerler, yeni ayakkabı modelleri konuşurlar. Koray, Yasemin’in getirdiği yeni konseptleri beğenmez. Koray yeni yapacağı çalışmaları anlatır. Ben Koray Sargın’ım der ve kendi mankenini kendi seçeceğini söyler.

Ekran AlıntısıKA8.7

Ömer Defne’nin akşam tam giderken vitrinlerin düzeltilmesini ve envanterin çıkartılmasını ister. Defne itiraz etmez. Aralarında aşk ve kin dolu bir sürtüşme vardır. Defne işe koyulur, ayakkabıları ayağında deneyerek tasnif eder. O sırada önce Sinan, sonra da Koray onun bu halini görür ve acırlar.

Ekran AlıntısıKA8.1.PNG8

Sinan Defne’ye yardım eder. Kalan işi yarına bırakmasını ister. Koray Defne’nin gitmesini istemez, ayakkabı model çekimleri için anlaşırlar, onu çekimler için eve götürür. Yüzü görünmeden sadece ayaklarını, ayakkabı modellerini çekecektir. Çok güzel bir iş çıkartırlar. Bu aralarında sır olarak kalacaktır.

Ekran AlıntısıKA8.9

Ömer, evde sözleri “Gidemezsin, beni bırakma” diye bir parça eşliğinde akşam yemeğini hazırlar. Ama lokmalar boğazından geçmez, çöpe döker. Daha önce çöpe attığı Defne’nin notlarını geri çıkarır. Defne’ye aşık olduğunu iyice anlar. Hatta o gece rüyasına girer, çilek yiyen Defne’nin elinden çilek yer ve tam onu öperken bu güzel rüyadan uyanır.

Ekran AlıntısıKA8.10

Ertesi sabah Defne Ömer’in kahvaltısını hazırlar. O sırada panoda notlarının olmadığını görür. Ben de seni içimden atmanın yolunu bulurum diye mırıldanır. O sırada gelen Ömer’i fark etmez. Ömer, içinden gelen dayanılmaz bir arzu ile saçlarını okşamak ister.

Ekran AlıntısıKA8.11

Koray yaptığı enfes çekimlerin son rötuşlarını yapar. Sıra Ömer’e göstermeye gelmiştir.

Ömer o gün Defne’nin plasman hazırlıkları için Yasemin Hanıma yardım etmesini ister. Defne istemeyerek kabul eder. Yasemin ehliyetini kaptırdığı için, Sinan’dan şoför ister.

Sinan Ömer’e niye Defne’ye eziyet ettiğini sorar. Ömer, iş yoğunluğu cevabını verir. Sinan, niye gece Yasemin’in yanında oluyor. Ömer Defne’yi diğer çalışanlardan ayırmıyoruz.

Sinan defneye önce nasılsın diye arar, sonra da bir şoför tanıdığı olup olmadığını sorar.

Ekran AlıntısıKA8.14

Koray hazırladığı “Kızların en iyi arkadaşları ayakkabılarıdır!” fotoğraf çekim dosyasını Ömer Beye sunar. Ömer Bey, Defne’nin narin ayaklarındaki, ayakkabı fotoğraflarını görünce “Budur” der ve çok beğenir.

Ekran AlıntısıKA8.15

Koray kendisini pay çıkartır, işimin en iyisiyim, ben tekim diyerek böbürlenir.  Ömer; Kim bu kız diye sorar, söyleyemem, gizli der. Ömer Bey tekrar tekrar fotoğrafları bakar, inceler. Gece Koray’ı arar, fotoğrafların foto shopsuz halini ister. Amacı manken kızı bulmaktır.

Yasemin, birlikte olduğu Defne’yi Çin işkencesi yapar, arabasının kapısını açtırır, bağırır, çağırır. Defne’nin elindeki telefonu yere düşer. Evine gitmesi için taksi parası vermeye kalkar. Defne’yi çileden çıkartır.

Defne’nin mahalle arkadaşı İsmail Yasemin’e şoför olur. Defne Ömer’in evine bir hışımla gider, “Siz ne yapmak istiyorsunuz?” Diye hesap sorar. Ömer, sakin ol ben sana bir kahve yapayım. Defne hangi fincanla içersiniz diyerek büfedeki bütün fincanları yere atarak kırıp, döker. Ömer son fincanı atarken bileklerinden yakalar. Öpecekmiş gibi kendine çeker.

Ekran AlıntısıKA8.16

Ömer; Bırak, yeter. Der ve 8.Bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıKA8.SON

Şimdi ne olacak, Ömer’in Defne’ye olan aşkını, yüreğini kemiren arzusunu itiraf edecek mi? Topuklu ayakkabı tutkunu olan Ömer, o narin ayakların sahibin Defne olduğunu öğrenince ne yapacak? Haftaya bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Ortaks Yapım’ın Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğin yaptığı Kiralık Aşk dizisinde, Elçin Sangu güzelliği ve oyun gücü ile göz dolduruyor. Barış Arduç da canlandırdığı gururlu aşık, mağrur iş adamı tiplemesi ile oldukça sevildi.

 

Keyifli seyirler

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir