Çağatay Ulusoy Delibal Barış’ın Instagram fotoları hayranlarını çıldırtıyor!

Magazin

1

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde 2.Sinema Filmi olan DELİBAL’ın çekimlerine başladı. Başrolü Leyla Lydia Tuğutlu ile paylaşıyor. Filmde Üniversiteli baterist Barış karakterini canlandırıyor. Sevgilisi de aynı üniversitede öğrenci olan Füsun.

Çağatay Ulusoy’un Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar adeta olay oluyor, hayranlarını çıldırtıyor. Dün paylaştığı son resim de öyle oldu. Sakallı, uzun saçlı hali, Medcezir’deki sinek kaydı traşlı Yaman’dan çok farklı. Çağatay yeni kızıl sakallı imajı ile hayli ilginç. Bu film için 7,5 kilo vermiş. Kilo verdiği yüzünden de belli oluyor, bayağı süzülmüş.

Yeni imajı ile ÇAĞATAY ULUSOY :

CLu6F8CWgAA9tmh

İlk sinema filmi Anadolu Kartalları’ndaki Üsteğmen Ahmet Onur karakterinden sonra Çağatay Ulusoy, “Çılgın Baterist Barış” karakteri ile sinema dünyasına damga vuracak gibi duruyor. Aynı üniversitede okuyan sevgilisi Füsun ile tutkulu bir aşk yaşayacaklar ve bu aşkın hikayesi anlatılacak.

Bugün de Füsun  ile birlikte Barış’ın resimleri geldi. İki üniversiteli arkadaş, ellerinde panolar. Sanki sokak sokak dolaşıp anket yapıyor. İki anketör arkadaş. Barış’ın Füsun’a bakışı aşk ve hayranlık dolu…

CLzTae0WUAAPGkH

Ay Yapım’dan Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu Yıldırım Türker yazmış. Barış ve Füsun’un güzel bir ikili oluşturduklarını görüyoruz.

2

DELİBAL, 13 Kasım 2015 Cuma günü vizyona girecek, seyircisi ile buluşacaktır.

Çağatay Ulusoy’un Instagam hesabından paylaştığı bu bordo fanilalı kızıl sakallı resimi, 24 saatte 50 binin üstünde seveni tarafından tıklanmış ve beğenilmiş, hayranlarını adeta çıldırtmıştır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir