Kösem Sultan / Sinem Kobal derken ibre tekrar Beren Saat’i gösterdi!

TV Programları

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 85

Tims Production’un Muhteşem Yüzyıldan’dan sonra iddialı dizisi Kösem Sultan, son bir yıldır kim olacak sorusuna cevap arandı. Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya ve Sibel Kekili’nin adları teleffuz edildi. Tam Beren Saat oldu derken, otaya Sinem Kobal çıktı. Teklif götürüldü ve Kobal kısa bir düşünmeden sonra kabul ettiği yazıldı.

Kösem Sultan rolü için Beren Saat’in bölüm başına 80 bin TL. istemesi, yapımcı Timur Savcı’nın 60 bin teklif etmesi ve kabul edilmemesi ile ipler koptu. Kime niyet, kime kısmet derler ya, öyle oldu ve piyango Sinem Kobal’a vurdu, Kösem Sultan oldu iş imzaya kalmıştı.

Geçtiğimiz Cuma gönü, Timur Savcı’ın içine sinmemiş ki, Beren Saat ile tekrar bir araya gelmişler, her iki taraf da bir orta yolda anlaşmışlar. Uçankuş Tv’nin haberine göre, anlaşmışlar ve Kösem Sultan’ı Beren Saat’in oynayacağı kesinleşmiş.

Baş rollerini Beren Saat, Mete Horozoğlu, Hülya Avşar, Fikret Kuşkan, Yıldız Atiksoy, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy ve Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak Berk Cankat ve Ekin Koç katılmıştı.

beren-(2)

11424917_100

En son Medcezir’de Yaman karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy da katıldığı hep söylendi ama, Ulusoy’dan bir açıklama gelmedi. Çağatay Ulusoy’un Ocak ayına kadar dinleneceğini söyleniyor. Bu nedenle diziye Ocak 2016’dan sonra katılacağı ifade ediliyor.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Beren Saat’in kesinlik kazanması ile kadro tamam, sıra çekimlerde. Ağustos ayı içinde ilk bölümü çekilecek, Eylül ortalarından itibaren Star Tv’e ekranlarında gösterime girecektir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller internetten. Haber Uçankuş Tv’e twitter sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir