Kösem Sultan yılan Hikayesi oldu! Beren Saat Kösem’i oynamayacak mı?

TV Programları

maxresdefault

TIMS Productions’ın yeni dizisi “Kösem Sultan” Eylül 2015’de Star TV’e ekranlarında olacağı son bir yıldır, söyleniyor yazılıyor, çiziliyor. Ama gelişmeler hiç de öyle göstermiyor.

Önceki gün Mustafa Doğan köşesinde yazdı, Beren saat Kösem Sultan rolü için daha imza bile atmamış. Halbuki Kösem Sultan dizisinin ünlülerin birer birer katıldığına dair her gün bir haber çıkıyor ve yazılıyor. Önceki gün Bade İşçil katıldığı söylenmişti, menajeri Gaye Sökmen rol alacağı iddiasını yalanladı.

Çağatay Ulusoy’un da katıldığı bomba haber olarak yazıldı ama, Ulusoy tarafından da bir teyit gelmedi. Çağatay Ulusoy önümüzdeki hafta kendi sinema filmi Delibal’ın çekimlerine başlıyor, Ağustos ayı boyunca da sürecek. Ben de Çağatay Ulusoy’un Kösem Sultan’da rol kabul edeceğini ihtimal vermiyorum. Kendi filmi için imaj değişikliği olarak, sakal bırakan Çağatay’ın Kösem Sultan’a yakıştırılmasından ibarettir.

Kösem Sultan’ın Eylül yeni sezonda Star ekranlarına gelebilmesi için Ağustos ayında ilk bölümlerinin çekilmesi gerekir. Bugün Posta’da okuduğum bir habere göre baş rolü oynayacak olan Beren Saat, kocası ile Kenan Doğulu ile bir aylığına Amerika’da Los Angelas’taki evlerine tatile gidiyorlarmış.

CKVpUqPWUAAI8lp

Kenan Doğulu, Çeşme ya da Bodrum’a gidersek paparaziler bizi rahat bırakmaz dediği söyleniyor. Bu nedenle Amerika’ya gidiyorlarmış. Peki ya… dizi çekimleri ne olacak! Demek ki Beren Saat dizi de yok…

hulya-avsar-safiye-sultan-oldu

Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy ve Aslılahan Gürbüz kadroda sayılan isimler. Ekin Koç, Berk Cankat’ın da kadroya katıldığı yazılıyor.

Bakalım önümüzdeki günlerde Kösem Sultan dizisi ile ilgili ne gibi açıklamalar gelecek, bekleyip hep birlikte göreceğiz.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir