Çağatay Ulusoy Hazal Kaya’yı unutmadı!

Magazin

Ekran AlıntısıASTANA2

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz ay sonu Kazakistan’ın Astana Tv’e çok güzel bir röportaj verdi. Çocukluğundan başlayarak bu günlere nasıl geldiğini, oyunculukta geçen son beş yılını bütün içtenliği ile anlattı. Kazakistan’da şu sıralarda yayınlanan ilk dizisi “Adını Feriha Koydum” yayınlanıyor. Kazak seyircilerine kendisini tanıttı, nasıl buralara geldiğini özetledi. Öyle ki, ağzından bal damlıyordu. o tanıdığımız Emir’i, Yaman’ı, Pilot Ahmet Onur’u, lafın kısası kendisini Çağatay’ı bütün saflığı ile anlattı.

Dikkatimi çeken Hazal Kaya’a olan minnettarlığı ve dürüstlüğü idi. Hazal onun ilk dizi oyunculuğuna merhaba derken Partneri idi.

 

Ekran AlıntısıAFK.2

İlk başlarda Yusuf’un, Hazal’ın, Vahide Ablasının, Ceyda’nın desteğinden bahsetti. Doğruculuğundan, duygusallığından, vijdanlılığından bahsederek, Emir ile karakterlerinin benzediğini anlattı.

Ekran AlıntısıAFK.4

Hazal Kaya’yı nasıl anlatırsınız? Sorusuna bakın nasıl cevap vermiş.

“Hazal’ı ilk başta Aşk-ı Memnu izliyordum, Hazal’ı oradan, televizyondan tanıyorum. Dizide Hazal oynayacağını öğrendim, çok garip oldum. Senin televizyonda izlediğin insanla bir arada aynı ortamda bulunuyorsun ve iş yapacaksın, maratona çıkıyorsun uzun soluklu… Bütün zamanını onlarla, ailenden çok bir arada bulunuyorsun. Karakterlerini, yapılarını öğreniyorsun. Hazal da çok tatlı bir insan… Bana çok destek oldu. O da benim ilk Partnerim. Onun da yeri her zaman ayrıdır bende… Hala da görüşürüz. Öyle… Çok takdir ediyorum. Kendini Türkiye’ye kanıtlamış insan. Çok başarılı işler yapıyor. Daha da başarılı işler yapacağını eminim.”

Çağatay Ulusoy böyle anlatıyor Hazal Kaya’yı… Bütün samimiyeti ile… Hazal onun dizi aşkı Feriha’sıdır. Sezon Finalinde öldürülmüş, aylarca arkasından yasını tutmuştur. Yaşanan o Emir-Feriha aşkı sevenleri tarafından unutulmamış, yıllarca da unutulmayacaktır.

Çağatay Ulusoy her şeyini çok net, bütün açık yürekliliği ile anlatmış. Bir seveninin söylediği gibi; Çağatay Ulusoy, yakışıklı samimi tatlı iyi kalpli düşünceli onu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır.

Ekran AlıntısıASTANA 1

Çağatay Ulusoy’un Astana Tv’e verdiği röportajı izlemenizi tavsiye ederim. Hazal Kaya’yı anlatırken onu unutmadığını, hala iki iyi dost ve arkadaş olduklarını, anılarında saklı olduğunu göstermiştir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Not: Çağatay Ulusoy’un You Tube’de yayınlanan röportajından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir