Küçük Gelin’e Arzu Yanardağ’dan sonra bir yıldız daha!

TV Programları

26463914 küçük gelin

Geçtiğimiz günlerde Arzu Yanardağ’ı kadrosuna katan Samanyolu Tv’nin Küçük Gelin dizisi, ünlü bir oyuncuyu daha transfer etti.

Küçük Gelin’e bir yıldız daha… Arzu Yanardağ’ın partneri Arda Esen oldu.

Arda Esen, Ankara Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Tiyatroya 1990’da Kartal Lisesi Tiyatro Kolu’nda başladı ve 1993 yılında Tuncay Özinel Tiyatro ailesine katılarak devam etti. Daha sonra oyunculuk çalışmalarına Tiyatro Mie, Çağdaş Sahne ve Tiyatro Kare’de çeşitli oyunlarda roller alarak devam etti.

Tiyatro Kare tarafından sahnelenen Bir Demet Yasemen müzikaliyle Türkiye’nin bütün açık hava tiyatrolarında oynama keyfini yaşattı.

arda esen

Ankara, 1975 doğumlu olan Arda Esen sinema filmi ve dizilerde oyunculuk yaptı. Mahallenin Muhtarları, Zeynep, Hayat Bağları, Savunma, Çifte Bela, Estağfurullah Yokuşu, Ruhun Duymaz, Ev Hapsi, Tadımız Kaçmasın, Üç Kadın, Doktorlar, Rüyamda Buluşuruz, Yaprak Dökümü, Geçerken Uğradım, Şölen, IV.Osman, Kahramanlar, Papatyam, Uçurum, İbret-i Alem, ve Kalp Hırsızı gibi bir çok dizide oynamıştır. Ayrıca bazı dizilerde, Necati şaşmaz gibi bazı ünlü oyuncular için seslendirme yapmıştır.

kucukgelin (1)

kucukgelin (2)

kucukgelin (3)

Sezona oldukça iddialı hazırlanan Samanyolu TV’nin Küçük Gelin dizisi Arzu Yanardağ’dan sonra ünlü oyuncu Arda Esen’le de anlaşmaya vardı. Kısa bir aranın ardından yeniden ekrana dönen Esen, dizide Arzu Yanardağ’ın partnerini oynayacak. Dizi için yeni bir imaja bürünen ünlü oyuncu, 30 Ağustos’ta başlayacak Küçük Gelin’de ilk bölümünden itibaren rol almaya başlayacak.

İki yıldız oyuncuyu kadrosuna katan dizinin yeni sezon bölümleri oldukça heyecanlı geçeceğe benziyor.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseler Samanyolu Televizyonu Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir