Kara Para Aşk / Sıkmayan bir polisiye dizi!

TV Programları

04 Nisan ’14

Kategori
TV Programları
Kara Para Aşk / Sıkmayan bir polisiye dizi!

Atv‘nin aşk ve macera polisiye dizisi Kara Para Aşk dün akşam 4.bölümüyle ekranlarımızdaydı. Muhteşem Yüzyıl 18 Nisanda final yapmasından sonra, Çarşamba gecelerinin 1.sırasında yer alacak bir yapım. Reytinglerde Muhteşem Yüzyılın ardından AB’de 2.sırada, Total’de 3.sırada yer almış.

Bir Ay Yapım projesi olan “Kara Para Aşk” yönetmeni Ahmet Katıksız, müzikleri Toygar Işıklı yapmış.

Geçen bölüm Ömer, Karakola girip şikayette bulunacaktı. Elif peşinden gelir, sonra da dışarı çıkar. Ömer karakolda hiçbir şey söylemez, Elif’e benimle işbirliği yaparsan hiç kimseye bir şey söylemem. Nilüfer kaçırıldı, sen de yanındaydın. Elif otur, hıçkırarak ağlar.

Tayyar Dündar, odasına çıkar, akvaryumunda ölen balığını seyreder. Acımasız, gaddar adam, ölen balığını üzülmüş ağlamaklıdır. Metin, Elif’in sevgilisi olduğunu, onunla dolaştığını söyler. Tayyar Bey o adamın kim olduğunun bulunmasını ister.

Ekran Alıntısı.PNG 4.2

Ömer ile Elif, bir bankta oturup konuşurlar. Elif her şeyi anlatır, o kaçırılma anı detaylarını hatırladığı kadar anlatır. Ömer, Elif’in cep telefonundan Nilüfer’in görüntülerini izler. Ömer, senden ne yapmanı istediler, sakın baba babanın yerine geçtiğini söyleme. Eğer o itlerin parasını yıkadıysan, seni ben değil kimse kurtaramaz. Elif, yalan söylemeye devam eder, “Yapmadım” der. Ömer senden kara para aklamanı istemediler öğle mi? Elif, istediler ama ben yapmadım. Ömer, bakışlarıyla Elif’in yalan söylediğini anlar.

Ekran Alıntısı.PNG 4.1

Metin, adamına Elif adım adım takip edilecek bu adam bulunacak diye talimat verir. Her seferinde yeni bir hat üzerinden telefon eder. Elif’i arar, annenlere gitmemişsin.  O yanındaki adam gidecek, der. Ömer, katili bulursak kardeşini de buluruz.  Ömer, güven bana kardeşini kurtaracağım. Elif bir taksiye atlar, eve gider.

Ekran Alıntısı.PNG 4.3

Elif, eve gelir. Annesi Nilüfer’i sorar. Metin, önce Elif’i arar, telefonu annesini vermesini ister. Nilüfer, annesi ile görüşür, Mayıs’a kadar yokum, der. Annesi bir şey anlamaz.

Ömer, polis arkadaşlarından yardım alır, telefonları dinlemek, kime ait gibi bilgiler. Ayrıca yeni bir kimlik ayarlamalarını ister.

Elif, arkadaşı Bahar’dan bilgi almak ister. Babasının 110 milyon değerindeki bu elmasları bulmasında yardımcı olacaktır. Bahar’ın elmaslar bulunursa kendisine de pay alacaktır. Bahar sevgilisi Levent’in Bahar’ın sevgilisi olmasını ister.

Ekran Alıntısı.PNG kara 4

Ömer, ölen nişanlısı Sibel’in mezarına ziyarete gider. İtalya aşıklar çeşmesinden getirdiği suyu mezarının üstüne döker. Polis bayan arkadaşı Ömer’e “Ömer Caner” diye kimlik ayarlar. Roma’da 2 yıl önce ölen birisiymiş.

Ömer annesinin evine gider. Ağabeyi Hüseyin de eve gelir. Ömer, 6 ay ücretsiz izin alacağını söyler. Hüseyin maddi sıkıntı içindedir. Ömer yeğenin okul taksitini verir.

Ekran Alıntısı.PNG 4.6

Metin, Elif’e sahile gelmesini ister. Elif, ben sözümü tuttum, dediğini yaptım. Sen sözünü tutmadın, kardeşimi getirmedin. Metin, sen benim için 25 bin akladın. Babanın bana 110 bin borcu var. Yani seninle daha işimiz çok. Elif, artık ben o işi yapmayacağım dese de Metin babanın yürüdüğü yoldan yürüyeceksin. Hem sen kazanacak, hem ben.

Elif’in arabasını Metin’in adamı takip eder. Elif, Ömer’i arar, telefonuna ulaşamaz. Elif, peşinden takip edeni ani bir dönüşle atlatır. Ömer’in annesinin evine gelir. Ölen Sibel’in okuldan öğretmen arkadaşı olarak tanınmaktadır. Ömer, takip eden var mı diye dışarı bakar, içeri öyle gelir. Beraber evden birlikte çıkarlar.

Ekran Alıntısı.PNG 4.5

Bahar, sevgilisi Levent ile buluşur. Elif ile sevgili olup, olmayacağını sorar. Batmakta olan şirketlerine kurtarıcı olarak sokacaktır.

Ömer ile Elif bir yerde oturup çay içerler. Elif, Ömer’in yardım teklifini kabul eder. Şartları konuşurlar, Ömer yalan yok, der. El sıkışırlar.

Ekran Alıntısı.PNG 4.13

Metin adamına, Elif’in sevgilisinin yüzünün görülür resimlerini çekmesini ister.

Ekran Alıntısı.PNG 4.12

Ömer bir plan yapar, Metin’in adamlarının dikkatini çekecektir. Elif’in dolaşıp, daha sonra otel odasına gelmesini ister.

Ekran Alıntısı.PNG 4.7

Ömer, kendisine yeni kıyafet almış, görüntüsünü değiştirmiştir. Elif’i takip edecekler, Ömer de onları teşhis edecektir. Ömer, Elif’in en sevdiği çiçek, en sevdiği renk ve kullandığı parfüm gibi şeyleri öğrenir. Velhasıl bir sevgilinin bilmesi gerekenleri öğrenir. Metin, Elif’e telefon eder, biletini aldım, yurt dışına çıkacaksın, para aklayacağını söyler. Elif, hayır der, Metin önceki Roma para aklama görüntülerini flaş belleğe yükler.

Ekran Alıntısı.PNG 4.15

Otel çıkışında, Ömer’in poz, poz, fotoğraflarını çekerler. Ne yazık ki arka cebinden cüzdanını çıkartırken tabancası gözükür, tabanca da fotoğraflarda çıkar. Artık polis olduğunu rahatça tespit edeceklerdir.

Bahar, sevgilisi Levent’i ikna çabasındadır. Levent, peki der. Elif’in şirketinde işe girecektir.

Ekran Alıntısı.PNG kara 9

Ömer’in bayan polis arkadaşı telefon dinleme aletini ayarlamıştır. Ömer’e gösterir. Ara, arkadaşına haber ver.

Tayyar Bey, Zerrin hanımlarda akşam yemeğindedir. Elif’e Roma seyahatini sorar. Elif, her şeyimi satışa çıkardım, henüz alıcı bulamadım. Tayyar Bey bir yatırım işi önerir. O sırada Bahar gelir, dışarıda konuşurlar. Sana şahane bir finansçı buldum diyerek, sevgilisi Levent’i önerir. Hemen telefonla iş konuşması için çağırır. Taksiye atlayıp konuşmaya giderler.

Ekran Alıntısı.PNG 4.9

Elif’e bir telefon gelir. Ömer de dinler. Sizin evin güvenliğine bir emanet bıraktık, kurda kuşa yem olmasın der. Levent Bey ile iş konuşması yaparlar. Levent işe alınır. Bahar çok sevinir, her şey planladığımız gibi gidiyor.

Ömer, eğer bana bu telefon konuşmasını haber verirse ona güveneceğim. Çıkar Elif’in evine gider.

Ekran Alıntısı.PNG 4.16

Metin, çekilen Ömer’in görüntüleri izler. Belindeki tabanca dikkatini çeker. Bu sıradan bir tabanca değil. Polis komiserine telefon eder, abi görüşmemiz lazım.

Ekran Alıntısı.PNG 4.14

Arabada buluşurlar. Ömer’in resmini gösterir. Bu komiser Hüseyin’in kardeşi der. Bu da cinayet masasındaki bu dosyayı komiserin ta kendisidir.

Ekran Alıntısı.PNG 15

Ömer’in ağabeyi komiser Hüseyin amirin odasında, panoda Denizer dosya resimlerine bakar. Elif’in resmini görünce “Ben sana ne diyeyim Ömer” Diyerek iç çeker.

Ekran Alıntısı.PNG 18

Elif, kapı güvenlik görevlisinden gelen zarfı alır. O sırada Ömer gelir. Elif, senin ne işin var burada… Elif ben yukarıdan bilgisayarı getireyim, sen burada bekle. Elif, odasına çıkar. Laptopa flaş belleği takar. Ömer bekleyemez peşinden o da yukarı çıkar. Kapıyı Zerin Hanım açar. Elif, görüntüyü görünce üzüntüden çılgına döner. Gözyaşlarını tutamaz. Annesi ve Ömer odaya dalarlar. Ekran görüntüsünü görürler. Her üçü de şoktadır. Ve 4.Bölüm burada biter.

Ekran Alıntısı.PNG 22

İçeride kahvesini yudumlayan Tayyar Bey bir şeylerin olduğunu anlar. Biz onun ne yapacağını, Elif’in annesine ve Ömer’e ne cevap vereceğini haftaya göreceğiz. İşler iyice karışacak, heyecanlı bir bölüm daha haftaya bizleri bekliyor.

Ay Yapım’ın bu güzel polisiye macera dizisi Kara Para Aşk da Elif (Tuba Büyüküstün) ve Ömer (Engin Akyürek) rol içinde, rol icabı sevgili oldular, ilerleyen bölümlerde çok güzel bir iş çıkartacaklar.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden kopyalanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir