Çağatay Ulusoy’un hayvan sevgisi!

Magazin

04 Nisan ’14

Kategori
Magazin
Çağatay Ulusoy’un hayvan sevgisi!

Medcezir dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy tam bir hayvan sever. Bilhassa köpekleri çok seviyormuş. Medcezir dizisinde de Mira’ların Golden Retriever cinsi bir köpeği var. Adı Safari. Mira dizide, ara sıra Safariyi dolaştırmaya çıkıyor, bazı bölümlerde görüyoruz. Safari, çok akıllı, çok da sevimli bir köpek!

Meşhur Alman edebiyatçı, doğa bilimci Goethe’nin bir sözü vardır. “İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum” demiştir.

Çağatay Ulusoy, Goethe’nin bu sözünü doğrulayan bir hayvan sever.

Geçen Mart ayında GQ Türkiye dergisine verdiği bir röportajında hayvanlar hakkında neler söylemiş.

“Daha hayatın başındayım. Ailemden hep dürüstlük ve doğruluk gördüm. Bu yüzden herkese güvenle yaklaşıyorum. İnsanları tanımaya başladım salında. Bazı hatalardan ders çıkarmaya çalışıyorum. İnsanın doğadan kopmaması gerektiğine inanıyorum. Bir göl kenarında kamp kurmanın, orada geçirdiğim iki-üç günün verdiği mutluluğu ve huzuru tarif edemem. Bahçeli bir evde büyüdüm. Bahçede köpeklerimiz vardı. Hâlâ da annemlerde köpeklerimiz var. Doğduğumda sahip olduğumuz Pointer’in üçüncü nesli. Hayvanlarla iç içe büyüdüm için kendimi şanslı hissediyorum. Hayvanların insanların karakterlerinin oluşumunda etkisi olduğuna inanıyorum. Onlara yapılan zulmü ya da sahiplenilen hayvanların bir zaman sonra terk edilişini asla kabul edemiyorum.”

images

Köpeklerle birlikte büyüyen Çağatay Ulusoy tam bir hayvan sever. Kedileri de çok seviyor olmalı ki yukarıdaki resimde bir sarman kedi ile birlikte resim çektirmiş.

Dizide rol gereği olsa da safari ile bir araya gelmekte, başını okşamaktadır. Aşağıdaki fotoğrafta Serenay Sarıkaya ve Safari ile.

Ekran Alıntısı.PNG safari  Ekran Alıntısı.PNG safari 2

Yukarıda üst ana resimde görüldüğü gibi, dizi çekimleri set arasında, ağabeyine ziyarete gelen kardeşi Atalay ile birlikte Safari’yi okşarken görüyoruz.

images3QZUZ0RD safari

Safari, Yönetmenimiz Ali Bilgine de yardımcı oluyor ki, ağzında set çekim sıra levhasıyla poz vermiş.

Benim de bir Golden Retriever (üst resim) bir köpeğim var. Adı “Can”  onu çok seviyorum.

Bir hayvan sever olarak, Çağatay Ulusoy’un da bir hayvan sever olmasından dolayı kutluyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir